Anti rimpel behandeling

Korting tot wel 50% op anti rimpel behandelingen!

Beauty Icon is gespecialiseerd in anti rimpel behandelingen. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Kom naar onze kliniek in Almere Buiten. Maak direct online een afspraak of bel ons even op.

Beauty Icon

Anti rimpel behandelingen

Beauty Icon is gespecialiseerd in anti rimpel behandelingen met injectables. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.

In de loop der tijd verandert het gezicht en verschijnen er rimpels. Het gezicht verliest volume en de contouren gaan veranderen. Vaak komt er een moment dat u zich jonger voelt dan dat u eruit ziet. Met injectables kunnen we volume terugbrengen op plekken waar dit verdwenen is en rimpels verzachten. Samen met een proces van huidverjonging zorgt dit dat u er weer net zo stralend uitziet als u zich voelt.

Actie! tijdelijk tot 50% korting

Maak gebruik van onze actie op anti rimpel behandelingen.
tijdelijk krijgt u tot 50% korting dus wees er snel bij!

U kunt zowel telefonisch als online een afspraak maken.

Maak een afspraak


  Anti rimpel behandelingen

  Wenkbrauwlift
  € 149,-
  € 120,-
  Kraaienpootjes
  € 149,-
  € 120,-
  Frons
  € 199,-
  € 120,-
  Voorhoofdsrimpel
  € 149,-
  € 120,-
  Gummy smile
  € 149,-
  € 125,-
  Overmatig zweten
  € 399,-
  € 350,-
  Hoofdpijn
  € 199,-
  € 120,-
  Rokerslijntjes
  € 69,-
  € 60,-
  Neuspunt
  € 89,-
  € 85,-
  Tandenknarsen
  € 299,-
  € 250,-

  Onze Anti rimpel behandelingen

  Anti rimpel wint al een aantal jaren flink aan populariteit en wordt voor steeds meer doeleinden ingezet. Ook mannen weten steeds vaker de weg naar een anti rimpel-behandeling te vinden. Jammer genoeg doen zich nog veel onzinverhalen op het internet de ronde, wat sommige mensen ervan weerhoudt om een behandeling te ondergaan. Volledig onterecht, want een behandeling met anti rimpel is eenvoudig en heeft een groots effect. Voorwaarde is wel dat een behandeling met anti rimpel wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde arts.

  Bij Beauty Icon werken uitsluitend gespecialiseerde artsen met ruimschoots aantoonbare ervaring op het gebied van anti rimpel-behandelingen. Door anti rimpel gedoseerd in te zetten tijdens een behandeling, wordt de spier niet geheel ‘plat’ gelegd. Hierdoor is het resultaat veel natuurlijker en ziet uw huid er jong en stralend uit. Anti rimpel wordt ingezet voor dynamische rimpels die veroorzaakt worden door samentrekking van spieren. Ze worden ook wel expressierimpels genoemd. Bij statische rimpels (die altijd zichtbaar zijn) worden veelal fillers gebruikt. Deze filler vult als het ware de rimpel van binnenuit op.

  Voorhoofdsrimpels

  Voorhoofdsrimpels ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Natuurlijk speelt ouderdom een grote rol, maar erfelijkheid is de meest voorkomende oorzaak van deze rimpels. Als u veel expressie heeft in uw gezicht kunnen deze rimpels ontstaan of wanneer de oogleden iets hangen door het ouder worden en u dit compenseert door de wenkbrauwen op te trekken. Een behandeling met Anti rimpel kan uitkomst bieden.

  Fronsrimpels

  Fronsrimpels ontstaan door het samentrekken van de spiertjes tussen de wenkbrauwen. Niet iedereen krijgt fronsrimpels. De belangrijkste factor is erfelijkheid. Wanneer één van de ouders een fronsrimpel heeft, dan is de kans groot dat deze ook in een volgende generatie ‘opduikt’. Computergebruik of autorijden hebben ook invloed op de ontwikkeling van een fronsrimpel.
  De fronsrimpels behandelen de artsen van Beauty Icon met Anti rimpel (een erg diepe rimpel, wordt soms gekozen voor een combinatie van Anti rimpel en een filler.

  Kraaienpootjes

  Kraaienpootjes, oftewel lachrimpeltjes, zijn heel charmant maar kunnen tegelijkertijd ook storend zijn. Ze worden veroorzaakt door lachen, maar ook knijpen tegen fel zonlicht, roken en de werking van UV-straling werken deze lijntjes in de hand. Het is daarom belangrijk om een zonnebril te dragen, een goede zonnebrandfactor te gebruiken en uiteraard te stoppen met roken. Met anti rimpel zijn die rimpels prima te verhelpen. Het verzacht de lijntjes en geeft een frisse, uitgeruste look.

  Wenkbrauwlift

  Sommige mensen worden met lage wenkbrauwen geboren, bij anderen wint op een gegeven moment de zwaartekracht. Bij lage wenkbrauwen lijkt uw blik vermoeid en lijken uw ogen dieper in hun kassen te liggen. Wanneer het zakken van de wenkbrauwen nog minimaal is, kan een wenkbrauwlift met Anti rimpel overwogen worden.

  Kaaklijn versmallen

  Een V-lijn in het gezicht is een schoonheidsideaal. Hierbij is de gezichtsvorm van kin tot de jukbeenderen uitlopend. Soms kan het zijn dat de kauwspieren zo sterk ontwikkeld zijn, dat de kaaklijn te breed lijkt. Voor mannen kan dit vaak juist gewenst zijn, maar vrouwen ervaren dit bij zichzelf soms als minder aantrekkelijk.
  Een brede kaaklijn is vaak genetisch bepaald en komt vaak voor bij mensen van Aziatische afkomst. Als het accent op een brede kaaklijn ligt, kan het zijn dat de jukbeenderen minder tot hun recht komen. De verhouding tussen de jukbeenderen en de kaaklijn (jawline slimming) is belangrijk voor een zachte uitstraling en de V vorm van het gezicht. Het versmallen van de kaaklijn kan door middel van een Anti rimpel behandeling.

  Kin lijntje en puntje

  Sommige mensen hebben een te actieve spier in het kin gebied. Doordat deze spier te grote spanning heeft, ontstaan er oneffenheden op de kin in de vorm van putjes en lijntjes. Gelukkig zijn deze kinlijntjes en puntjes goed te behandelen met Anti rimpel. Uw kin kan weer glad en stevig worden.

  Gummy smile

  Een gummy smile: je hebt het wel of je hebt het niet, het is aangeboren. De spiertjes die je bovenlip omhoog trekken als je lacht, werken gewoon iets te hard: bij het lachen wordt een groot deel van je tandvlees zichtbaar en sommige mensen vinden dat storend. Mocht dat zo zijn, dan kun je een behandeling overwegen.

  Mondhoeken liften

  Het liften van uw mondhoeken met anti rimpel of fillers is een relatief simpele ingreep waardoor de uitdrukking van uw gezicht veel zachter, vriendelijker en frisser wordt. Met behulp van een filler (soms in combinatie met Anti rimpel) verstevigen wij de mondhoeken en het gebied net daaronder, de zogenaamde marionetlijnen, in een korte behandeling.

  Migrane

  Omdat hoofdpijn in vele verschijningsvormen voor komt, wordt er gesproken van migraine, wanneer specifieke anti-migraine medicatie verlichting geeft. We hebben het dan niet over paracetamol of andere “normale” pijnmedicatie.
  Bij spierspanningshoofdpijn is het belangrijkste symptoom hoofdpijn, terwijl bij migraine allerlei andere symptomen kunnen optreden, zoals misselijkheid, braken, intollerantie voor licht en geluiden, aura vorming, lichtflitsen en gezichtsveld uitval. Wellicht is een Anti rimpel behandeling tegen migraine iets voor u.

  Overmatig zweten

  Met een veilige en korte behandeling met anti rimpel geen last meer van overmatig zweten. Door uw oksels te behandelen met anti rimpel kunt u weer zorgeloos aan het werk en meedoen aan alle dagelijkse activiteiten. De behandeling is erg geschikt voor het tegengaan van overmatig zweten in de oksel maar kan ook uitgevoerd worden bij transpiratieklachten bij de haargrens en op handpalmen en voetzolen.

  Tandknarsen

  Soms is de spierspanning in de kaken zo verhoogd dat uw kaken overactief zijn. Overdag kunt u dit prima corrigeren. Vaak wordt u er door uw partner of uw tandarts op gewezen dat u ook ’s nachts knarst. Tandenknarsen kan door deze verhoogde spierspanning voortdurend plaatsvinden, maar het kan ook alleen plaatsvinden in stressvolle periodes. Het is vrijwel altijd mogelijk om tandenknarsen tegen te gaan door een behandeling met Anti rimpel.

  Waarom kiezen voor

  Tanden bleken bij Beauty Icon

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jaren lange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Wij bieden hoogwaardig kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Voor de anti rimpel en filler behandelingen werken we alleen met A-merken.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.
  Maak vandaag nog een afspraak!

  Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.