Chinese Bio peeling

Nu actie van €100,- voor €80,-

Het is een huidverbeterende behandeling die de celdeling stimuleert en de opperhuid in 10 dagen vernieuwd.
Ook de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Littekens en vlekjes worden vervaagd en verwijderd. Wil je een stralende huid? Boek vandaag nog deze geweldige behandeling.

Beautyicon

2B bio peeling

De Chinese kruidenpeeling van 2B Biopeeling, ook wel unieke biologische peeling genoemd bestaat uit een combinatie van algen, puur natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën.

De 2B Biopeeling is een natuurlijke peeling en richt zich op pure huidverbetering. Deze kruidenpeeling bevat geen zuren en werkt in op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid. Het heeft een helende werking en pakt op innovatieve wijze onvolkomenheden van de huid aan. De huid vernieuwt zich en de teint licht op. Het is tevens de perfecte anti aging behandeling om preventief de huid stralend en gezond te houden.

In tegenstelling tot scrubs die oppervlakkig werken en vanaf de buitenkant dode huidcellen verwijderen, start de 2B Biopeeling het exfoliatieproces van binnenuit. Net zoals ons lichaam vreemde stoffen afstoot, stimuleren de krachtige 100% natuurlijke ingrediënten de huid om de verstikkende dode huidcellen los te laten en komt er een gezonde nieuwe frisse huid van binnenuit voor terug. De kruidenpeeling werkt zelfs tot 10 dagen na de behandeling intensief door in de huid en activeert in deze dagen de celdeling.

De bio peeling is effectief bij

 • Snelle oppepper
 • Acne en onzuiverheden
 • Eczeem, rosacea, psoriasis
 • Vochtarme huid, milia
 • Anti-aging, anti rimpel behandeling
 • Vale, slecht doorbloedde doffe (rokers)huid
 • Grove poriën
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Vette, glimmende huid
 • zwangerschapsstriemen
Maak een afspraak


   

  De Bio peeling:

  De Biopeeling op basis van diverse kruiden gaat de celdeling van de huid versnellen en deze binnen 14 dagen voorzien van een nieuwe opperhuid. Voor het meest effectieve resultaat en directe aanpak van een probleemhuid adviseren wij de Biopeeling kuur. De huid zal met de Biopeeling 3x in 14 dagen behandeld worden en zichtbaar resultaat geven.

  De peeling is niet agressief (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn.) u hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne, couperose huid.

  De Bio peeling behandeling:

  Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt u meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acné kan zich een ‘explosie’ van puistjes voordoen, één tot enkele dagen na de behandeling.  De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. De huid kan de vierde dag na de behandeling droog en strak aanvoelen. De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door.

   

  Het resultaat na de Bio peeling:

  De huid is grondig gezuiverd. Immuunsysteem en huidfuncties genormaliseerd. Het celmetabolisme is gereactiveerd, rimpels en lijntjes zijn van binnenuit opgevuld. Verwijde poriën zijn nauwer, pigmentvlekken zijn vervaagd. Een stevige opkikker die de huid ogenblikkelijk mooier maakt.

  2B Bio peeling
  bio peeling werking
  Maak vandaag nog een afspraak!

  Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.