Cryolipolyse

Voorgoed van je vet af met Cryolipolyse.
Kom voor een ontspannen behandeling naar onze salon in Almere Buiten. Maak direct online een afspraak of bel ons even op.

Beautyicon

Cryolipolyse behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een verzorgende masker op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden tot -9 graden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt u overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen?
Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake voordat dit wordt vastgesteld. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 6 to 12 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling kunt u gewoon iets doen wat u zelf wilt. Je kunt muziek luisteren, een boek lezen of eventjes een dutten. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Maak een afspraak


  De voordelen van cryolipolyse:

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen;
  • De behandeling is geheel pijnloos;
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
  • Er wordt op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid genomen van vetcellen;
  • U kunt afslanken waar u maar wilt;
  • Het is effectief!

  Cryolipolyse

  Eerste plaatsing

  € 98,-

  Vervolg plaatsingen

  € 175,-

  Bij afname van een pakket van 3 behandelingen met een tussentijd van 8 tot 12 weken krijgt u gratis serum t.w.v €59,95 erbij. (prijs word op consult besproken)
  Maak vandaag nog een afspraak!

  Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.