Fillers

Korting tot wel 50% op fillers!

Beauty Icon is gespecialiseerd in behandelingen met fillers. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Kom naar onze kliniek in Almere Buiten. Maak direct online een afspraak of bel ons even op.

Beauty Icon

Filler behandelingen

Beauty Icon is gespecialiseerd in filler behandelingen. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.

Wij bieden de volgende behandelingen met fillers

 • Lippen opvullen
 • Wallen onder de ogen verminderen
 • Jukbeenlift
 • Wangen opvullen
 • Neus- lippenplooi
 • Strakke kaaklijn
 • Neus correctie
 • Kin correctie
 • Liquid facelift

Wilt u meer informatie omtrent fillers of wilt u een afspraak maken?
Vul ons contactformulier in of bel ons even op.

Maak een afspraak


  Fillers

  Lipvergroting 1 ml (vanaf)
  € 299,-
  € 250,-
  Lipvergroting 1,5 ml
  € 399,-
  € 300,-
  Traangoot
  € 350,-
  € 300,-
  Jukbeenlift 1,5 ml
  € 499,-
  € 250,-
  Neus-lippenplooi 1 ml
  € 299,-
  € 250,-
  Strakkere kaaklijn
  € 499,-
  € 250,-
  Kincorrectie
  € 299,-
  € 250,-
  Draad lift (vanaf)
  € 799,-
  € 750,-
  Skinbooster (vanaf)
  € 200,-
  € 185,-

  Filler behandeling

  Ziet u er boos of moe uit?
  Ons gezicht wordt op verschillende manieren ouder en dat heeft diverse oorzaken. Iemand met een voller gezicht, zal er langer jong blijven uitzien. Een mager gezicht maakt vaak iets ouder. Een vermoeid gezicht kenmerkt zich door donkere kringen onder de ogen en een horizontale wenkbrauwstand. Prominente fronslijnen en naar beneden gekrulde mondhoeken geeft het gezicht een boze uitdrukking. Schaduwen in ons gezicht, verzakkingen en slijtage van het skelet maken het gezicht ouder.

  De afbeelding hieronder geeft goed de verschillen weer tussen een jonger en een ouder gezicht. Een jong uitziend gezicht is meestal rond, egaal en hartvormig, terwijl een ouder gezicht meer vierkant en gevouwen is. Fillers kunnen juist die plekken opvullen, zodat u op een natuurlijke manier een jonge, stralende en vriendelijke uitstraling krijgt.

  Lippen opvullen met fillers

  Lippen opvullen kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in uw gezicht. Uw mond is een echte blikvanger. Niet voor niets kleuren vanaf de oudheid vrouwen hun lippen al. Een mooi gevormde mond geeft een jeugdige, sensuele uitstraling. Misschien bent u niet tevreden over de vorm van uw mond of de dikte van uw lippen. Of misschien worden uw lippen met het ouder worden dunner door het verlies van volume. Wat voor u ook de reden mag zijn Beauty Icon heeft voor u een oplossing voor een lipvergroting.

  Wallen onder ogen verminderen

  Iedereen heeft wel eens last van wallen. Heel vervelend. Soms kunnen donkere kringen, wallen, holle ogen of zakjes onder de ogen heel hardnekkig zijn of zelfs niet meer weggaan. Het geeft dan een permanente vermoeide blik. Commentaren blijven dikwijls niet uit: “heb je slecht geslapen? Ben je ziek? Wat is er met jou aan de hand?”. Bij beauty Icon kunt u hier gemakkelijk met fillers iets aan laten doen. Een operatie is niet nodig en u kunt direct weer verder met uw dagelijkse activiteiten.

  Jukbeenlift

  Het jukbeen bepaalt voor een groot deel de vorm van je gezicht. Volle wangen en jukbeenderen geven het gezicht jeugdigheid en een zachte uitstraling. Een hartvormig gezicht vertegenwoordigt jeugdige schoonheid en uitstraling. Als dit bij jou minder het geval is, kunnen wij dit goed behandelen door het volume op het jukbeen en vlak daaronder op de wang aan te vullen.
  Met het opvullen van het jukbeen worden de contouren sterker en lijkt de kaaklijn optisch smaller. Het is belangrijk dat het karakter van jouw gezicht niet verandert.

  Wangen opvullen

  Stevige wangen staan van oudsher voor jeugdigheid. Maar met het ouder worden verliest u collageen en steunweefsel in het gezicht, waardoor de gezichtshuid vaak wat losser komt te liggen en als het ware ‘omlaag zakt’. Dit natuurlijke proces kan invloed hebben op het volume en de stevigheid van de wangen. Hangende wangen zijn echter prima te behandelen met fillers, zodat u snel een minder vermoeide gezichtsuitdrukking zult hebben en er weer jaren jonger uitziet. Wij kunnen uw wangen opvullen met een tijdelijk hyaluronzuur filler.

  Strakke kaaklijn

  Door het mooie en natuurlijke volume-effect van het middel Juvéderm Voluma kunnen we oneffenheden in de contourlijnen, zoals bij de onderkaak, effectief worden behandeld. Gedeeltelijk worden deze oneffenheden veroorzaakt door een verzakking van weefsel en vet, vanuit het jukbeen en de wang. Oneffenheid kan ook ontstaan door zogenaamde botresorptie, dat is een vermindering van botweefsel. Soms treedt dit op als je een mondprothese draagt. Schoonheid wordt vooral gekenmerkt door contouren. Met een mooie kaaklijn wordt de kin harmonieuzer en krijgt de mond meer uitdrukking.

  Neus correctie

  Ben je onzeker over je neus of vind je hem gewoon een beetje te groot of te scheef? Tegenwoordig is het mogelijk om een niet-chirurgische neuscorrectie door middel van fillers te ondergaan. Wij helpen je graag het gewenste resultaat te bereiken! Het is een pijnloze behandeling en het resultaat is 12 tot 18 maanden zichtbaar.

  Kin correctie

  Heb je een ingetrokken kin? Klein, kort of met putjes?
  Niet alleen zijn rimpeltjes en lijntjes of juist een craquelé huid op de kin tegenwoordig goed op te lossen met de juiste injectable. Ook een ingetrokken kin, een te kleine of juist een te korte kin, kan in de juiste proportie worden vormgegeven.

  Liquid facelift

  De liquid facelift is een cosmetische behandeling waarbij lichte verslappingen in het gelaat worden hersteld met tijdelijke fillers. Deze nieuwe behandelmethode zorgt er niet alleen voor dat het verloren volume wordt hersteld, maar ook dat het verplaatste volume weer terug naar de oorspronkelijke plaats wordt gelift. Zo krijg je jouw jeugdigheid (gedeeltelijk) weer terug en een frisse en natuurlijke uitstraling!

  Waarom kiezen voor

  Tanden bleken bij Beauty Icon

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jaren lange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Wij bieden hoogwaardig kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Voor de anti rimpel en filler behandelingen werken we alleen met A-merken.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.
  Maak vandaag nog een afspraak!

  Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.