Gezichtsbehandelingen

Heeft uw huid een oppepper nodig of heeft uw behoefte aan ontspanning? Een gezichtsbehandeling biedt een combinatie van huidverbetering en ontspanning. Geen enkele huid is hetzelfde, daarom worden de behandelingen altijd aangepast op de behoeften van uw huid en wensen. Door specialistische technieken en hoogwaardige producten van SkinCeuticals werken we aan een optimaal resultaat voor uw huid.

Beauty Icon

Onze behandelingen

Icon basic Skin 30 min €30,-

Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt de huid grondig gereinigd. Onzuiverheden verwijderd en een masker op gebracht. Tijdens het inwerken van het masker worden de schouders en decolleté gemasseerd. Het resultaat is een schone en frisse huid.
Henna brow, verven wenkbrauwen, epileren bovenlip (naar wens). €60,.

 

Icon Intensief Skin 60 min €60,-

Tijdens deze behandeling krijgt u een uitgebreide gezichtsbehandeling, onzuiverheden worden verwijderd, tijdens het inwerken van het masker worden u schouder en decolleté gemasseerd, wenkbrauwen worden geëpileerd met touw, deze behandeling wordt gecombineerd met een bindweefselmassage. Tijdens de behandeling worden er actieve werkstoffen gebruikt die de huidconditie verbeteren.
Henna brow, verven wenkbrauwen, epileren bovenlip (naar wens). €95,-

 

Icon Peel Skin 60 min €125,-

Gezichtsbehandeling in combinatie met een peeling van SkinCeuticals zonder hersteltijd van de huid. Door deze combinatie ziet u direct resultaat. Deze behandeling is geschikt om het hele jaar door uw huid een boost te geven. Tijdens deze behandeling worden diepte reiniging gedaan met het verwijderen van onzuiverheden en epileren van uw wenkbrauwen.
Bij afname van een kuur van 3 behandelingen zijn de kosten €325,-
Henna brow, verven wenkbrauwen, epileren bovenlip (naar wens). €155,-

 

Radio Frequentie huidverjonging €75,-

RF Radio Frequentie huidverjonging werkt op basis van radiofrequentie golven die diep in de huidlagen het weefsel verwarmen. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt, die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes en rimpels zullen verminderen. Radiofrequentietherapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht.

 

Een pakket van 3 behandelingen kost €199,-

Maak een afspraak


  skinceuticals kopen almere
  Bij BeautyIcon kliniek wordt gewerkt met SkinCueticals. Deze producten zijn alle wetenschappelijk onderbouwd en alleen voor artsen en huidtherapeuten toegankelijk. Dit wil zeggen dat de werking ervan wel degelijk is aangetoond.
  Wanneer u wilt starten met een huidverbeterend programma zal tijdens een intake gesprek bekeken worden welk product het beste bij uw huid past en welke behandelingen er eventueel gestart kunnen worden om een nog beter en sneller resultaat te behalen.
  Denk bijvoorbeeld aan huidproblemen als acne, rosacea, melasma (zwangerschapsmasker), andere pigmentproblemen van de huid en uiteraard anti-aging programma’s.

  Gezichtsbehandelingen

  Gezichtsbehandeling basic 30 min.
  (Reiniging, huidanalyse, onzuiverheden verwijderen, masker, 24h verzorgingscrème)
  € 30,-
  Gezichtsbehandeling intensief 60 min.
  (Reiniging, huidanalyse, onzuiverheden verwijderen, Ontspannende gelaat en nek massage, masker, 24h verzorgingscrème)
  € 60,-
  Gezichtsbehandeling luxe 60 min.
  (Reiniging, huidanalyse, onzuiverheden verwijdere, peeling, nek, schouders en hand massage, 24h verzorgingscrème)
  € 75,-
  Beautyicon werkt met de topmerk SkinCeuticals. SkinCeuticals producten verbeteren de huidgezondheid en uitstraling, ongeacht het huidtype. Wereldwijd worden de producten van SkinCeuticals gebruikt en geadviseerd door dermatalogen, huidtherapeuten en cosmetisch en esthetisch artsen.
  Maak vandaag nog een afspraak!

  Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.