Injectables

Beautyicon is gespecialiseerd in injectables. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Kom naar onze kliniek in Almere Buiten. Maak direct online een afspraak of bel ons even op.

Beautyicon

Injectables

Beautyicon is gespecialiseerd in injectables. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.

In de loop der tijd verandert het gezicht en verschijnen er rimpels. Het gezicht verliest volume en de contouren gaan veranderen. Vaak komt er een moment dat u zich jonger voelt dan dat u eruit ziet. Met injectables kunnen we volume terugbrengen op plekken waar dit verdwenen is en rimpels verzachten. Samen met een proces van huidverjonging zorgt dit dat u er weer net zo stralend uitziet als u zich voelt.

Actie! tijdelijk tot 50% korting

Maak gebruik van onze actie op injectable behandelingen.
tijdelijk krijgt u tot 50% korting dus wees er snel bij!

U kunt zowel telefonisch als online een afspraak maken.

Maak een afspraak


  Anti rimpel behandelingen

  Wenkbrauwlift
  € 149,-
  € 120,-
  Kraaienpootjes
  € 149,-
  € 120,-
  Frons
  € 199,-
  € 120,-
  Voorhoofdsrimpel
  € 149,-
  € 120,-
  Gummy smile
  € 149,-
  € 125,-
  Overmatig zweten
  € 399,-
  € 350,-
  Hoofdpijn
  € 199,-
  € 120,-
  Rokerslijntjes

  € 199,-

  € 120,-

  Neuspunt
  € 89,-
  € 85,-
  Tandenknarsen
  € 299,-
  € 250,-

  Filler behandeling

  Ziet u er boos of moe uit?
  Ons gezicht wordt op verschillende manieren ouder en dat heeft diverse oorzaken. Iemand met een voller gezicht, zal er langer jong blijven uitzien. Een mager gezicht maakt vaak iets ouder. Een vermoeid gezicht kenmerkt zich door donkere kringen onder de ogen en een horizontale wenkbrauwstand. Prominente fronslijnen en naar beneden gekrulde mondhoeken geeft het gezicht een boze uitdrukking. Schaduwen in ons gezicht, verzakkingen en slijtage van het skelet maken het gezicht ouder.

  De afbeelding hieronder geeft goed de verschillen weer tussen een jonger en een ouder gezicht. Een jong uitziend gezicht is meestal rond, egaal en hartvormig, terwijl een ouder gezicht meer vierkant en gevouwen is. Fillers kunnen juist die plekken opvullen, zodat u op een natuurlijke manier een jonge, stralende en vriendelijke uitstraling krijgt.

  Facelift zonder operatie

  Een volumeherstellende behandeling met fillers kan ingezet worden voor onder andere uw lippen, wallen, mondhoeken en wangen. Fillers worden door middel van injecties met gewone naalden en/of een canule (holle naald) geïnjecteerd op de te behandelen plekken. De ingebrachte gel zorgt er op de strategische plekken voor dat de huid meer volume krijgt. Bovendien houdt de huid meer vocht vast en ziet er instant voller uit. Hierdoor vervagen rimpels of verdwijnen soms zelfs. Beauty Icon werkt uitsluitend met veilige fillers op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die dus ook goed door het lichaam wordt geaccepteerd.

  Anti rimpel behandeling

  Anti rimpel wint al een aantal jaren flink aan populariteit en wordt voor steeds meer doeleinden ingezet. Ook mannen weten steeds vaker de weg naar een anti rimpel-behandeling te vinden. Jammer genoeg doen zich nog veel onzinverhalen op het internet de ronde, wat sommige mensen ervan weerhoudt om een behandeling te ondergaan. Volledig onterecht, want een behandeling met anti rimpel is eenvoudig en heeft een groots effect. Voorwaarde is wel dat een behandeling met anti rimpel wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde arts.

  Bij Beauty Icon werken uitsluitend gespecialiseerde artsen met ruimschoots aantoonbare ervaring op het gebied van anti rimpel-behandelingen. Door anti rimpel gedoseerd in te zetten tijdens een behandeling, wordt de spier niet geheel ‘plat’ gelegd. Hierdoor is het resultaat veel natuurlijker en ziet uw huid er jong en stralend uit. Anti rimpel wordt ingezet voor dynamische rimpels die veroorzaakt worden door samentrekking van spieren. Ze worden ook wel expressierimpels genoemd. Bij statische rimpels (die altijd zichtbaar zijn) worden veelal fillers gebruikt. Deze filler vult als het ware de rimpel van binnenuit op.

  Na de behandeling

  Het herstel na een behandeling met fillers verloopt over het algemeen vrij snel. U dient uw huid echter wel op de juiste manier te verzorgen voor een optimaal resultaat. Een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden:

  • Na de behandeling kan de huid vaak gevoelig zijn en rood worden. Probeer de huid zo min mogelijk aan te raken en zeker niet krabben of wrijven! In sommige gevallen ontstaan er lichte zwellingen en kleine blauwe plekken. Deze zullen echter binnen een paar dagen weer wegtrekken.
  • Vermijd (overmatige) blootstelling aan zon of UV-straling. Bescherm uw huid tenminste met een zonnebrandcrème met sunblock.
  • Gebruik geen make-up en parfum tot ten minste 10 uur na de behandeling.
  • Stel uw huid niet bloot aan extreme temperaturen gedurende één week na de behandeling, zoals in een sauna, onder de zonnebank of in een stoombad.
  • Pijnstillers als ibuprofen of aspirine kunnen een stimulerend effect hebben op blauwe plekken. Om die reden worden deze afgeraden. Wilt u toch gebruik maken van een pijnstiller, dan wordt paracetamol geadviseerd.

  Waarom kiezen voor

  Tanden bleken bij Beautyicon

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jaren lange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Wij bieden hoogwaardig kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Voor de anti rimpel en filler behandelingen werken we alleen met A-merken.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.
  Maak vandaag nog een afspraak!

  Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.