Laser ontharen

Korting tot wel 50% op laser ontharen

Kom voor een ontspannen behandeling naar onze salon in Almere Buiten. Maak direct online een afspraak of bel ons even op.

Beauty Icon

Laser ontharen

Actie! tijdelijk 50% korting

Maak gebruik van onze actie voor tanden bleken.
tijdelijk krijgt u 50% korting dus wees er snel bij!

U kunt zowel telefonisch als online een afspraak maken.

Definitief ontharen doe je 100% pijnloos bij Beautyicon kliniek

Bekijk de tarieven

Of het nu gaat om overbeharing of niet, steeds opnieuw zelf in de weer om te ontharen, dat is geen leuk karweitje. Bovendien kosten al die benodigdheden die je per jaar koopt om jezelf te ontharen best veel geld. Kies daarom nu voor permanent ontharen (al v.a. €29) en bevrijdt jezelf!

Bij Beautyiconkliniek in Almere kun je terecht voor IPL en SHR behandelingen (definitief ontharen) en wax behandelingen. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een gegarandeerd mooi eindresultaat en laten de behandeling zo pijnloos mogelijk verlopen.

Voor het definitief ontharen gebruiken wij de modernste technologie om pijnloos te ontharen.

Maak een afspraak


Alles over veilig en effectief definitief ontharen

Laserontharen en ipl ontharen zijn de verschillende technieken voor definitief ontharen. Ze gebruiken beide warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen. Dit zorgt voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heeft u vervolgens een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om overbeharing. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig.

Wat is nu eigenlijk de allerbeste laser behandeling?

Dat is per persoon verschillend. Dit heeft alles te maken met uw haarkleur, haar dikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze specialisten werken met verschillende methodes. Ze kunnen precies vaststellen wat de beste ontharingsbehandeling voor u is, nadat zij uw huid en haren hebben gezien en beoordeeld. Met meerdere technieken in huis, bent u dan ook echt verzekerd van de beste keuze.

Wat u moet weten over de kwaliteit van laserbehandelingen

Wij werken met de allernieuwste apparatuur. Zowel laser, IPL als radiofrequente behandelingen. Al onze specialisten zijn gediplomeerd op het gebied van laser ontharing. Ze volgen doorlopend cursussen en trainingen. De kennis is actueel. Bij Beautyiconkliniek krijgt u ook op deze behandelingen de unieke kwaliteitsgarantie.

Beautyicon is gespecialiseerd in laser ontharen op de donkere huid

Ontharen op een getinte tot zeer donkere huid vereist specifieke kennis en gedegen apparatuur. Onze laser aparatuur zijn volgens de wetenschappelijke literatuur het meest veilig op een gepigmenteerde huid, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. Dat komt omdat zij gebruik maken van een langere golflengte, waardoor laserontharen nog beter is afgestemd op de donkere huid.

Overbeharing in het gelaat door zorgverzekeraars vergoed

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Goed om te weten is dat al onze specialisten direct toegankelijk zijn. Desondanks is er in sommige gevallen ook een verwijsbrief van uw huisarts nodig om aanspraak te maken op de vergoeding. Bij Beautyicon kliniek wordt u altijd geholpen door een  gediplomeerde specialiste.

“Vragen over vergoedingen? Onze specialisten helpen u telefonisch of tijdens het intakegesprek graag verder. Bel naar 06 83811792”

Heeft u interesse in definitief ontharing?

Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en de specialiste stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies welke methode voor u het meest geschikt is en wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren. Maak nu gebruik van het gratis consult in onze kliniek in Almere. Bel voor een afspraak naar 06 83811792.

Tarieven tanden bleken

Icon Silver, tot 7 tinten lichter (1 x 20 min.)
€ 24,50
Icon gold, tot 7 tinten lichter (2 x 20 min.)
€ 50,-
Icon Platinum, tot 14 tinten lichter (3 x 20 min.)
€ 94,50

Waarom kiezen voor

Tanden bleken bij Beauty Icon

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jaren lange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Wij bieden hoogwaardig kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Voor de anti rimpel en filler behandelingen werken we alleen met A-merken.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.
Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.