Microdermabrasie

Microdermabrasie is een geweldige behandeling die wij bij Beautyicon met groot succes uitoefenen. Al na één behandeling zie je een mooi resultaat maar voor een beter resultaat en om je huid een extra  boost te geven raden we de behandelingen in kuurverband aan. Maak direct online een afspraak of bel ons even op.

Beautyicon

Microdermabrasie

Met microdermabrasie verwijder je de dode huidcellen d.m.v een mechanische peeling. Het handstuk zorgt voor een vacuüm zuiging. Tegelijkertijd worden er zeer kleine aluminium kristallen uit het handstuk op de huid geblazen om de dode huidcellen te verwijderen en om het peeling effect te bereiken  Zo krijgt de huid een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenst resultaat bereikt is. We adviseren dan ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten. Des te meer behandelingen je ondergaat des te mooier het resultaat.

De Microdermabrasie ook wel MicroSkinPolisch genoemd is een hoogwaardig apparaat die zorgt voor het verbeteren van de huidtextuur, doorbloeding/ lymfecirculatie, elasticiteit en de doorlaatbaarheid van de huid. De machine zorgt voor vermindering van pigmentatie, grove poriën, fijne lijntjes en onzuiverheden. De Microdermabrasie heeft 3 krachtige behandelingen die achtereen volgend worden uitgevoerd door een en dezelfde machine.

 • Microdermabrasie
 • Low Level Laser Therapie
 • Polishing The Skin

Stap 1 Microdermabrasie:
Bij de eerste stap Microdermabrasie gaan we met de pen over de huid heen deze trekt vacuüm er gaan kleine kristallen over de huid heen, deze kristallen zorgen voor een verwijdering van de dode huidcellen die op de huid liggen. Dit zorgt ervoor dat de huidoppervlakte weer kan ademen en het meer voedingstoffen kan opnemen.

Stap 2 Low Level Theraphy Koudlaser:
Met de koudlaser gaan we over de huid heen en masseren we het Hyaluronzuur serum in op de net behandelde huid. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding beter door het gelaat stroomt en een stimulans geeft aan de bindweefselcellen voor een strakkere huid. De laser zorgt voor een kalmerende en verzachtende werking op de huid na het uitvoeren van de 1ste stap.

Stap 3 Polishing:
Met de 3e stap gebruiken we de roterende massagekop met deze techniek gaan we de huid van het gelaat polishen. Dit doen we door de Serum in de huid te masseren, hiermee polijsten als het ware de huid voor verwarmend en relaxend effect.

Maak een afspraak


  Behandelkuur

  De Microdermabrasie behandel kuur bestaat uit 6 tot 8 behandelingen. Tussen de behandelingen zitten ongeveer 10 dagen. Als deze kuur klaar is kan je na elke 6 weken terug komen voor een onderhoudsbehandeling. Een belangrijke opmerking is wel dat men na de Microdermabrasie behandelingen een goede zonbeschermingsfactor dient te gebruiken en directe blootstelling aan de zon te vermijden.

  microdermabrasie almere

  Microdermabrasie

  1 behandeling
  € 79,-
  3 behandelingen (pakket)
  € 219,-
  6 behandelingen (pakket)
  € 449,-
  Maak vandaag nog een afspraak!

  Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.