Nagels

Uw nagels laten doen? Beautyicon verzorgt met alle plezier uw manicure, pedicure, gellak, nail art en nagelverlening acryl. Wij zorgen voor een ontspannen gevoel van binnen en een prachtige uitstraling van buiten! uw nagelstyliste doet het allemaal voor u.

Beautyicon

Optimale handverzorging

Een goede manicure behandeling begint te allen tijde met uw handen en vingernagels verzorgen. Dit kan allerlei handelingen betreffen. Denk bijvoorbeeld aan een handbadje, een handscrub, een handmasker, de huid hydrateren met een handcrème, de nagels vijlen en polijsten, nagelriemen terugduwen en bijknippen en deze insmeren met olie. Op die manier voorzien wij u van een gezond en verzorgd nagelbed waarop we desgewenst verder kunnen gaan met het aanbrengen van nepnagels, nagellak en nail art. Uiteraard spitsen wij onze manicure toe op uw wensen en de behoeften van uw huid en nagels.

Verfraaiing van uw nagels

Handverzorging is fijn, maar het oog wil over het algemeen ook iets. Daarom kunt u bij Beautyicon tevens terecht voor het opfleuren van uw nagels. Dit kan door middel van een leuk lakje in een kleur naar wens. French manicure, parelmoerlak en glitter behoren eveneens tot de mogelijkheden en leuke stickers of nail art. Daarnaast kunt u kiezen voor acrylnagels. Let wel: het verwijderen van kunstnagels dient u over te laten aan een professional om beschadigingen aan uw natuurlijke nagels te voorkomen! Uiteraard staan de nagelstylisten van Beautyicon hierin graag voor u klaar. Overigens kunnen wij voor u ook bestaande nagelsets opvullen of een versteviging op uw eigen nagels plaatsen.

Laat uw nagels behandelen bij Beautyicon in Almere en wees verzekerd van optimale ontspanning en uitstraling. Voor vragen of een afspraak bereikt u ons via tel. 0683811792 online afspraakformulier. Wij staan u met plezier te woord.

Bekijk onze tarievenlijst voor al onze nagelbehandelingen.

Maak een afspraak


  Manicure naturel
  € 19,50
  Manicure met gellak
  € 28,-
  Acryl nagel naturel
  € 40,-
  Acryl nagel fresh of glitter
  € 45,-
  Gelnagel naturel (poeder gel) of fresh
  v.a.
  € 40,-
  Nailart bloem 3D per nagel
  € 3,50
  Nailart (Juweeltje of sticker)
  € 1,50
  Acryl of gelnagel verwijderen
  € 15,-
  Opvullen met acryl 3 tot 4 weken
  € 36,-
  Opvullen met gel poeder v.a.
  € 38,-

  Een greep uit ons werk

  nagelstudio almere 1
  nagelsalon almere
  nagelstyliste almere
  nagelstudio almere 1
  nagelsalon almere
  Maak vandaag nog een afspraak!

  Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.