Pedicure

In de kliniek kunt u terecht voor diverse pedicure behandelingen zoals; heerlijke verwen behandelingen en/of verzorgende pedicure behandelingen (verzorging van uw nagels, verwijderen van eelt, likdoorns, ingroeiende teennagels en bestrijden van kalknagels).

Beautyicon

Pedicure bij Beautyicon

Bij de basis pedicure gaan de voeten in een heerlijk warm voetenbad met CND soak. Terwijl uw ene voet heerlijk ontspant in het voetenbad worden de teennagels van de andere voet geknipt,  gevijld en worden de nagelriemen bijgewerkt. Zo ook voor de andere voet. Eelt verwijderen is  onderdeel van de basis pedicure, indien u veel overtollig eelt hebt dan adviseren wij de uitgebreide pedicure waar meer aandacht wordt besteed aan het verwijderen van eelt, ingegroeide teennagels of likdoorns verwijderen.

Wij behandelen ook schimmelnagels. Verdikte nagels worden eerst dun gefreesd en losse nagels worden voor een groot deel verwijderd. De teennagel wordt dan weer opgebouwd met acryl. De teennagel ziet er dan weer als ‘normaal’ uit. Om de 4/5 weken moeten de nagels worden bijgewerkt afhankelijk hoe snel de nagels uitgroeien. 

Tot slot worden de teennagels gelakt in een kleur naar keus. De Spa pedicure is een uitgebreide pedicure behandeling waarbij naast de basis pedicure de voeten ook worden gescrubd en gemasseerd. U kunt er ook voor kiezen om de teennagels te laten lakken met gellak tegen een kleine meerprijs.

Belangrijke voordelen bij regelmatig pedicure:

  • Vroege detectie van problemen.
  • Verlaagt de kans op infecties.
  • Behoud de huidvochtigheid.
  • De voeten worden gescrubd.
  • Bevordert de circulatie.
  • Ontspant het lichaam.
Maak een afspraak


    Maak vandaag nog een afspraak!

    Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.